Uppdaterad bolagsinformation för effektiv prospektering

För god prospektering är det viktigt att ha en uppdaterad bolagsinformation. Du sparar tid och kan vända dig till företag med god ekonomi. Genom att prenumerera på en tjänst med uppdaterad bolagsinformation i realtid har du alltid tillgång till all data som du behöver.

Information för prospektering

För att få nya kunder behöver du ofta vända dig till kunderna direkt. Men det är onödigt att vända dig till kunder som ändå inte har råd med dina produkter eller tjänster. Eller att skicka mejl till gamla mejladresser eller behöva ringa runt för att få tag på en person. När du prenumererar på Lime Technologies tjänst för bolagsinformation kommer du spara både tid och pengar. Du får i realtid information om 1,7 miljoner svenska företags omsättning, antal anställda, om ett företag har gått i konkurs och kontaktuppgifter. Istället för att du behöver leta efter informationen på flera ställen, så har du all bolagsinformation för prospektering på ett ställe online. Gå in på Lime Technologies för effektiv prospektering med ständigt uppdaterad bolagsinformation.

Vikten av rätt bolagsinformation

Ett företag som arbetar B2B behöver mycket information om andra företag. Vanligtvis behöver du söka upp företag för att berätta om dina tjänster och produkter. Du kan behöva resa runt som försäljare och varje möte tar tid. Då är det viktigt att redan från början hitta de rätta företagen att vända sig till. Det finns ingen anledning att ödsla tid på att visa en produkt eller förklara en tjänst för ett företag som egentligen inte har råd med ditt erbjudande. Företaget har precis gjort sig av med flera anställda eller så har de fått juridiska problem. Sådant vill du veta i förväg, så att du inte behöver lägga tid på en säljresa eller ett längre telefonsamtal som inte leder någon vart. Inom försäljning är tid pengar.

När du har en onlinetjänst med aktuell bolagsinformation kan du på ett väldigt smidigt sätt kolla upp intressanta företag. Ett företag som inte har pengar är per automatik inte intressanta. De har ju inte råd att köpa din produkt eller tjänst. I företag kan också mejladresser, namn och andra kontaktuppgifter snabbt förändras. Personen som du söker kan ha slutat för en månad sedan, men i din mobil har du bara det gamla telefonnumret och namnet. När du använder en onlinetjänst kan du omgående ta reda på vem som har den aktuella tjänsten och hur du bästa kontaktar personen.

Driva företag

Relaterade inlägg