Epostmarknadsföring – 5 stora fördelar

Är du företagare och försöker hitta ett bra sätt att marknadsföra dina produkter, tjänster och verksamhet? Då kan epostmarknadsföring vara ett bra alternativ för dig. Med hjälp av marknadsföring via e-post kan du se till att skicka direktreklam till dina kunder, samtidigt som du håller nere företagets marknadsföringsbudget.

En undersökning som genomfördes av Twilio visade att hela 83 % av alla kunder föredrar att få reklam och erbjudanden av företag via mejl. Det är naturligtvis något som du bör dra nytta av och titta närmare på. Här nedan kommer vi att lista några av de främsta fördelarna med epostmarknadsföring och hur du kan använda dig av det på bästa sätt.

De 4 främsta fördelarna med epostmarknadsföring

1. Du får en mycket stabil och bra kanal till marknadsföring på kort och på lång sikt. Jämför man e-post med sociala media ser e-post och mejl likadana ut år efter år. Det betyder oförändrade villkor och regler!

2. Att marknadsföra med hjälp av e-post är ett mycket bra och billigt alternativ. Det enda du behöver är en e-postlista från dina kunder och ett bra kampanjmejl att skicka ut.

3. Alla, oavsett ålder, har idag en e-post. Dock är det inte alla som använder sig av sociala medier. Det innebär att du lättare kan nå dina kunder, utan att behöva ta hänsyn till deras användande av sociala plattformar.

4. Med epostmarknadsföring kan du mäta resultaten av ditt utskick direkt. Du får direktinformation om hur många som har öppnat ditt mejl och hur många som har klickat sig in på länkar och dylikt.

Driva företag

Relaterade inlägg