Driv företaget från ett kontorshotell

Alla företagare måste ha något slags kontor. Även om det främst är datorn eller mobilen som är ”kontoret”, så måste du sitta ner och jobba någonstans. Istället för att jobba hemifrån är det smart att hyra en plats på ett kontorshotell. Välj mellan eget kontor eller stol.

Hyr kontorsplats hos Helio

Det finns många fördelar med att ha arbetsplatsen på ett kontorshotell. Du arbetar mer effektivt, kan lättare hitta både kunder och samarbetspartner och arbetar i en dynamisk miljö. En annan fördel är att hyresavtalen är korta – ifall du vill. Du behöver inte binda upp dig vid ett kontor för tre år. Det är skönt att bara behöva betala hyra när du använder kontoret, istället för att behöva ha kvar ett dåligt kontorsavtal när ditt företag går igenom en svårare period. Helio har kontorshotell över hela Stockholm. Du väljer om du vill vara innanför eller utanför tullarna, nära ditt hem eller med utsikt över vatten. Du kan också kombinera kontorshotell med att jobba hemifrån genom att hyra en stol ett par dagar i veckan. Flexibilitet och frihet är ledorden. Gå in på Helio och läs mer om deras kontorshotell så att du fattar ett bra beslut för vad som passar dig bäst.

Fördelar som företagare

Det är många som drömmer om att driva företag hemifrån. Inte behöva bege sig iväg hemifrån på morgonen och kunna arbeta effektivt. Problemet är att det ofta är svårare att jobba hemifrån än vad man först tror. Det är en sak att få jobba hemifrån istället för att sitta på sin arbetsplats som anställd. Något helt annat att sitta hemifrån och inte ha någon annan arbetsplats, ingen chef eller arbetskamrater. Efter ett tag blir det ensamt och du inser att du behöver träffa andra företagare för att kunna utveckla firman. För många företagare är då att hyra en plats på ett kontorshotell den förändring som behövs.

När du jobbar på ett kontorshotell är du fortfarande en självständig företagare, men du är inte ensam. Du har andra personer i samma sits att både dela problem och framgångar med. De vet hur stressande det är med bokföringen eller så har de tips på ett bra bokföringsprogram. Vissa av de andra företagarna kan även bli kunder om du säljer en tjänst som riktar sig mot företag. Du arbetar också i en dynamisk miljö. Det blir roligare att gå till jobbet på måndag, förutom att du själv väljer vilken tid som du ska vara på kontoret.

Mental hälsa

För många är eget företag ett sätt att kunna jobba med vad de verkligen brinner för eller ett sätt att slippa en dålig arbetsmiljö. Dock är det många företagare som mår mentalt dåligt. Du är ansvarig för allt. Det är stressigt att jaga kunder och klienter. Hinna med allt som ska göras och naturligtvis få in nog med pengar. När du arbetar hemifrån har du ingen att dela problem med och det är lätt att gå upp i problemen på ett osunt sätt. När du arbetar på ett kontorshotell kommer du må bättre mentalt, förutom att du också kommer att röra på dig mer. Du måste ta dig fram och tillbaka till kontorshotellet och du kommer att gå omkring på själva arbetsplatsen. God hälsa underlättar för att driva ett framgångsrikt företag.

Relaterade inlägg